Om oss - All-Regnskapsservice As
266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-266,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Om oss

ALL-regnskapservice AS ble etablert i 2003, og driver med regnskapsvirksomhet for små og mellomstore bedrifter.

ALL-regnskapservice AS er et autorisert regnskapsførerselskap, som holder til i Strandgata 3 i Sarpsborg.

Selskapet eies og ledes av Hilde Johansen, som er utdannet bedriftsøkonom
fra Bi, og autorisert regnskapsfører.

Hun har mange års erfaring som økonomisjef for bedrifter både innenfor handel og skipsmegling, og kan således tilby både regnskapstjenester og rådgiving innenfor økonomistyring.

Sentralt i denne sammenheng står budsjettering, regnskapsanalyser, utarbeidelse av ledelsesrapporter, personaladministrasjon, implementering av nye økonomisystemer, strategiarbeid og styreverv.

Hilde Johansen

(+47) 997 20 912 | hilde@all-regnskap.no

Lene Torp

(+47) 482 36 344 | lene@all-regnskap.no

Monica Haugen

monica@all-regnskap.no

Linda Kristiansen

linda@all-regnskap.no

Vårt mål

Vårt mål er å sikre kvaliteten på regnskapet med høy kompetanse, slik at kontakten med revisor og myndigheter går smidig og hurtig.

Driften av ditt selskap stiller store krav til deg og dine ledere. Vårt fag, er å ha oversikt over ulike krav som skal innfris, og hvilke frister som skal overholdes, for våre kunder.

Ved å overlate tjenester som ikke er dine viktigste arbeidsoppgaver til oss, kan du konsentrere deg om å følge opp din egen forretningsdrift!

Dersom det er ønskelig med referanser, ber vi deg vennligst ta kontakt, slik at du får en referanse som passer til din bransje og dine behov.

Vi er medlem av Regnskap Norge.

 

Regnskap Norge er en profesjons- og bransjeforening for autoriserte regnskapsførere i Norge. Regnskap Norge driver et omfattende kvalitets- og informasjonsarbeid, gir faglig støtte til medlemmene og følger bransjeutviklingen tett. Foreningen ivaretar også medlemmenes interesser overfor myndigheter og politiske institusjoner, og er en viktig høringsinstans.

Kontakt oss

Trenger du hjelp med ditt regnskap, og kanskje litt rådgivning? Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg!

69 14 84 25 | hilde@all-regnskap.no

Strandgata 3, 1724 Sarpsborg