Om oss

ALL-regnskapservice AS ble etablert i 2003, og driver med regnskapsvirksomhet for små og mellomstore bedrifter.

ALL-regnskapservice AS er et godkjent regnskapsselskap, som holder til i Strandgata 3 i Sarpsborg.

Selskapet eies og ledes av Hilde Johansen, som er utdannet fra BI, og er statsautorisert regnskapsfører.

Hun har mange års erfaring som økonomisjef for eksterne bedrifter, og kan således tilby både regnskapstjenester og rådgiving innenfor økonomistyring.

Sentralt i denne sammenheng står budsjettering, regnskapsanalyser, utarbeidelse av ledelsesrapporter, personaladministrasjon, implementering av nye økonomisystemer, strategiarbeid og styreverv.

Kvinnelig regnskapsfører som fører regnskap for bedrifter

Vårt mål

Vårt mål er å sikre kvaliteten på regnskapet med høy kompetanse, slik at kontakten med revisor og myndigheter går smidig og hurtig.

Driften av ditt selskap stiller store krav til deg og dine ledere. Vårt fag, er å ha oversikt over ulike krav som skal innfris, og hvilke frister som skal overholdes, for våre kunder.

Ved å overlate tjenester som ikke er dine viktigste arbeidsoppgaver til oss, kan du konsentrere deg om å følge opp din egen forretningsdrift!

Dersom det er ønskelig med referanser, ber vi deg vennligst ta kontakt, slik at du får en referanse som passer til din bransje og dine behov.

Logo til Medlem av Regnskap Norge
Vi er medlem av Regnskap Norge.

Regnskap Norge er en profesjons- og bransjeforening for statsautoriserte regnskapsførere i Norge. Regnskap Norge driver et omfattende kvalitets- og informasjonsarbeid, gir faglig støtte til medlemmene og følger bransjeutviklingen tett. Foreningen ivaretar også medlemmenes interesser overfor myndigheter og politiske institusjoner, og er en viktig høringsinstans.

Kontakt oss

Trenger du hjelp med ditt regnskap, og kanskje litt rådgivning? Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg!